Menu

Nachtkleding

MANNED, de mannencollectie van het Belgische bedrijf JellyCoe, is een vaste waarde geworden op het vlak van hoogwaardige body-, nacht- en homewear. De zomercollectie omvat ook een compacte collectie strand- en zwemshorts. Komende zomer staat in het teken van de tijdloze marinestijl en een vleugje exotisme. Kortom, een vakantiegevoel van de Europese kusten tot de Caraïben.

De zomercollectie is opgebouwd rond verschillende blauwtonen, een heel zuiver rood en witte accenten. Een gestileerde etnische print, een papegaaimotief en diverse variaties op de marinestreep zetten een uitgesproken zomerse sfeer neer.

Het aanbod pyjama’s en homewear bestaat vooral uit shorts en Tshirts, met ronde kraag, V-hals of Tunesische kraag in combinatie met een short of een pantalon, doorknoophemden met korte of lange mouwen in combinatie met een short of pantalon. Het leeuwendeel van de collectie is uitgevoerd in gemerceriseerd single jersey katoen, een luxueus materiaal dat zalig zacht aanvoelt. Bijhorende kamerjassen met print of met contrasterende bies ogen heel stijlvol. Voor de vrije tijd zijn er joggings met sweater of met jasje met rits. Een bijhorende short kan bij warme dagen de pantalon vervangen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!