Menu

Ondergoed

De bodywearcollectie van MANNED volgt dezelfde kleurenthema’s en motieven als de nacht- en homewear. Denk singlets in fijne marinestrepen en effen en bedrukte slips met een papegaaiprint, een etnisch motief of in een frisse bleu-blanc-rouge combinatie. Daarnaast biedt MANNED tijdloze kleuren zoals wit, chinégrijs en zwart. Alle bodywear van MANNED is gemaakt van Ökotex-gecertifieerd katoen waarin 7 procent elastaan verwerkt is, wat een uitstekende elasticiteit en flexibiliteit garandeert zodat het ondergoed steeds als gegoten zit. De hoogwaardige tailleband is “made in Belgium”, is super comfortabel en behoudt zijn vorm en elasticiteit zelfs na vele wasbeurten. De basiscollectie bestaat uit vier slipmodellen: een minislip, een gewone slip, een boxershort en een lange short en drie bijhorende hemdjes: een singlet, een T-shirt met V-hals en een T-shirt met ronde hals. De fashioncollectie omvat vier korte en vier lange boxershorts. De boxershorts en slips worden verkocht per twee, in verschillende kleurencombinaties.

100% milieubewust gecertificeerd gekamd katoen, waarin 7 procent elastaan verwerkt is, zorgt ervoor dat MANNED ook een milieu-minded-label is. De hoogwaardige tailleband is “made in Belgium” en is super comfortabel. MANNED-ondergoed zit zo lekker dat je amper merkt dat je het draagt. Wat ons brengt bij misschien het enige nadeel: ook zij gaat helemaal weg zijn van je MANNED-outfits! Dus wees niet verbaasd dat zij, met je MANNED-slip, onweerstaanbaar voor je staat! Maar MANNED is Meant for men, so who cares?

Beach shorts kunnen niet ontbreken in de zomercollectie van MANNED. Ze bestaan in brede bleu-blanc-rouge strepen, rode zigzagstrepen op een witte achtergrond, brede strepen in indigo, marineblauw en wit of in blauw-witte zigzagstrepen. Aansluitende zwemshorts in hoogwaardige zwemkwaliteit, in effen versie met een contraststreep, maken deze compacte lijn compleet

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!